Højskolen Marielyst

Areal
395 m²
Bygherre
Højskolen Marielyst

Opførelse af nyt musik- og foredragssal.

Musik- og foredragssalen er placeret således, at den eksisterende sø inddrages som en del af salen.

Taget bliver båret af murskiver, der er skråtstillet og placeret således, at vinduer vendende mod syd er i ryggen af tilskuerne, og vinduer mod nord er med udsyn til scenen og søen.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at integrere med vores videoudbyder og til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.

Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.