AAB afd. 37 Kbh. Ø.

Areal
--
Bygherre
Boligforeningen AAB

Projektering i alle faser, miljøscreening, arbejdsmiljøkoordinering, risikovurdering, økonomistyring, tidsstyring, forhandling og kontrahering, projektgranskning samt PSS, byggeledelse, fagtilsyn, 1 års garantieftersyn.

Renovering og energioptimering omhandlende bl.a. indvendig eftergang af fuger samt ny stopning og fugning af vinduer, udskiftning af eksisterende vægventiler i facade, indvendig isolering af vinduesbrystninger og indrykning af radiator, rand-isolering af altandæk, fugning af el-skabe, montering af radiator/konvektor over vindue i køkken med tilslutning til eksist. rør, omlægning af vandrør fra loft til kælder, isolering af spidslofter med hævning af gangbroer, tilsætninger omkring loftslemme, isolering af etageadskillelse imod kælder, opsætning af nye branddøre i kælder + brandlemme på loft, udvendig isolering af gavle med systemelementer, nye LED armaturer i kældre og el-føringsveje, vindues- og terrassedørsrenovering.

Derudover har vi stået for projektering af renovering af 524 badeværelser (se separat reference).

Alle boliger var beboet i hele byggeperioden, hvor vi har stået for koordinering mellem arbejder i boligerne og entreprenøren.