Villa, Elkenøre på Falster

Areal
--
Bygherre
Privat

Sommerhuset er opført oven på resterne af det tidligere hus, som var delvist nedgravet i terrænet. Den nedgravede del, opført i flensborgsten, samt en pejs og skorsten, opført i hårdtbrændte sten, er bibeholdt. En ny etage med stue og soveværelse er lagt oven på det eksisterende hus, hvorfra der er kig over diget til Østersøen.

Et mellemniveau indeholdende køkken, spiserum, bad og værelse forbinder de to øvrige etager, hvormed alle etager hænger åbent sammen.

Et langt ovenlys fremhæver reolvæggen, som er gennemgående i alle etager.

Huset er opført med tværgående rammespær, der spænder over det tidligere hus og samtidig bærer sydterassen, som dermed friholdes fra den omgivende naturgrund med høje fyrretræer og strandroser.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at integrere med vores videoudbyder og til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.

Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.