Børnehuset Elnasminde

Areal
--
Bygherre

Tilbygning til skovbørnehave indeholdende ny stue med garderobe og toiletfaciliteter.

Tilbygningen skyder sig frem mod ankomstarealet og byder børn og forældre velkommen med sit store "ansigt".

Det runde "vinkevindue" og den brede "mund" får skaleret stuen ned i børnehøjde og bruges som ophold og legested.

Bygningen er opført som et gavlhus og gentager proportioner og materialer fra de eksisterende bygninger.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at integrere med vores videoudbyder og til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.

Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.