Ærtebjerghave Børnecenter

Areal
--
Bygherre
Ærtebjerghave Børnecenter

Byggesagen omhandler tilbygning til integreret børnehave og vuggestue, indeholdende administration, personaleforhold og garderober til alle børnene.

Forslaget gentager de eksisterende bygningers gavlmotiver og sammenbygges via en lav bygning indeholdende adgang og garderober. Tilbygningen opføres som en let sortmalet træbygning, og taget lægges med listebedækket tagpap.

Herved lægger bygningen sig både op ad det gamle via sin udformning, og samtidig adskiller den sig via sin materialitet.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at integrere med vores videoudbyder og til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.

Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.